Eggwrap met Spinazie en Brie

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 16:58

Ik eet zo veel mogelijk koolhydraatarm en ik probeer ook af en toe aan de lieve diertjes te denken. In het kader van de Nationale Week zonder Vlees, maakt ik deze koolhydraatarme eggwrap. Hij bevat veel groenten en vult enorm. Goed te maken als je een middagje vrij bent, maar ook als koude maaltijd mee te nemen naar je werk.

 

Ingredienten (1 persoon)
2 eieren
100 g verse bladspinazie
100 g champignons in plakken.
50 gram roombrie in plakken.
20 gram Philadelphia bieslook
2 el halfvolle melk
Peper, zout, paprikapoeder, knoflookpoeder

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kluts de eieren met de melk, paprikapoeder en peper en zout. Bak dit tot een omelet, leg op een bord en besmeer een helft met Philadelphia.
3. Bak in dezelfde pan de spinazie met peper, zout en knoflookpoeder tot de spinazie geslonken is, leg dit op de Philadelphia en beleg met de plakken brie. Doe dit voor 10 minuten in de oven of tot de brie licht gesmolten is.
4. Bak ondertussen de champignons goudbruin.
5. Verdeel de champignons over de brie en vouw de omelet dubbel.

 

SMAKELIJK ETEN!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb